Samenwerking met Ton Design vloerkleden + tijdelijke aanbieding

Heb jij moeite met het vinden van een mooi vloerkleed? Goed nieuws! Vanaf vandaag kun je terecht bij Ton Design.
Ton Design is een professionele projectstoffeerder die in samenwerking met Nederlandse ontwerpers een prachtige selectie van bijzondere vloerkleden aanbiedt. Ik ben er supertrots op dat ik één van die ontwerpers ben.

Toen ik Thomas Lub van Ton Design ontmoette werd het me al snel duidelijk dat hij en zijn collega’s enorm bevlogen werkten aan het bouwen van een platform, waar het beste van twee werelden elkaar versterken.
Zij hebben de kennis en kunde om duurzame en kwalitatieve vloerbedekkingen van stof en vinyl te produceren. De ontwerpers zorgen voor een uniek aanbod aan vloerkleden.

Ton Design heeft dankzij een eigen speciale printer het complete productieproces van de vloerkleden in eigen beheer, waarbij bijzonder veel oog is voor een duurzaam ontwikkelproces. Zo draait de printer op zonne-energie, wordt er als grondstof onder andere gebruik gemaakt van gerecyclede petflessen en Hollands wol en gaat het afvalwater naar een lokale baksteenbakker die hiermee zijn stenen kleurt.

Na een traject van twee jaar is Ton Design vandaag online gegaan.

Je vindt er mijn collectie én die van mijn vriend Michel.
De champagne gaat dus vandaag open hier in huis ;-).

M’n collectie bestaat uit vloerkleden met m’n organische illustraties en patronen. Komende tijd zal mijn collectie daar nog aanvullingen krijgen. Hou hun site dus goed in de gaten.

Heb je een speciaal verzoek voor een vloerkleed of heb je de wens om grotere stukken vloer, muur, plafond of ramen te laten bekleden met mijn ontwerpen? Ook dat kan ik in samenwerking met Ton Design voor je verzorgen.

Om de opening te vieren mag ik je een korting aanbieden van 10%. Gebruik hiervoor de code TDCORA10

Let op! Deze code is inwisselbaar tot 15 juni.

Lees ook deze blogs:

Industriegebouw Cora VerhagenCora Verhagen
Albert Hadley, rooms not for showCora Verhagen
Ton Design