Ademvideo voor diepe ontspanning

Het was weer even geleden dat ik een ademvideo maakte. Achter de schermen ben ik afgelopen tijd vooral aan het experimenteren met nieuwe tekentechnieken, bijvoorbeeld door te werken met potlood. In mijn illustratieserie ‘Lucid collection’ kun je zien wat ik hiermee maak; beelden met meer diepte dan wat ik tot nu toe maakte. Misschien ook omdat deze tijd uitnodigt tot het zoeken van meer verdieping?

Anyway, ik vond het tijd worden om deze illustraties ook te gaan verwerken in mijn meditatieve Calm vibes tv animatievideo’s, bovenstaand de eerste.

In deze video paste ik de 4-7-8 ademtechniek toe, die je diep in ontspanning brengt. Eerder paste ik deze techniek al toe in dit videopakket. De 4-7-8 ademhaling is een geweldige oefening om je lichaam en geest snel tot diepe ontspanning te brengen. Ze helpt je niet alleen bij stressverlaging tijdens spannende momenten, regelmatige beoefening verlaagt ook boosheid en angsten. De oefening wordt ook vaak ingezet bij slaapproblemen.

De muziek in deze video is een Solfeggio frequentie van 396Hz. Deze frequentie staat er om bekend dat hij je helpt om angst en schuld los te laten.

Spreekt ontspannen op een visuele manier je aan? Op mijn Vimeo account vind je nog veel meer rustgevende video’s, zonder vervelende reclame. Heb je er baat bij? Overweeg dan een eenmalige donatie of lidmaatschap via mijn Petje.af pagina. Daarmee help je me vernieuwende video’s te blijven produceren en laagdrempelig toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dank!

Lees ook deze blogs:

Cora Verhagen
Mantra Journey, Om Namah Shivaya, Hédi Carlee en Cora VerhagenHédi Carlee
vrij creëren, creatie coachingCora Verhagen
Cora Verhagen
Cora Verhagen
Creëer je of consumeer je?Cora Verhagen
Cora Verhagen - God versus spiritualiteitCora Verhagen
Mantra meditation art cards Cora verhagenCora Verhagen
Hoe de money mindset mythe ons mentaal breektCora Verhagen
Calm vibes tv - ademoefening - HarmonieCora Verhagen
mediteren met ogen open, meditatiekunst, Cora VerhagenCora Verhagen
4-7-8--breathing-excercise---Calm-vibes-tvCora Verhagen
Cora Verhagen Art - gratis illustratieCora Verhagen
RIANNE COLLIGNON - interview - Volg je vonkRIANNE COLLIGNON
See yourself through my art - Cora VerhagenCora Verhagen
intuïtie en creativiteit natuurlijke wegCora Verhagen