Ademhalingsvideo’s

Bekijk deze video’s wanneer je een spannende gebeurtenis voor de boeg hebt of maak ze onderdeel van een dagelijks ontspanmoment. Volg de bewegingen met je ademhaling en ervaar hoe het jou in korte tijd kalmeert en helderder laat denken.

Mindfulness video’s

Droom heerlijk weg in de magische landschappen, begeleid door rustgevende muziek. Helemaal gaaf als je ze via een beamer op je plafond projecteert.

Geleide animaties

Start je week bewust via deze geleide animaties, waarin je op een ontspannen manier wordt begeleid in het maken van connectie tussen lichaam en geest.

Energie wil harmonie, deel 1

Deze oefening gaat over het heelal en wat dit te maken heeft met beweging en het loslaten van negatieve gevoelens.

Ademhalingsoefening

Voel je je onrustig? Met hulp van deze ademoefening maak je jezelf in korte tijd weer heerlijk kalm.

Hartademen voor kinderen

Een fijne oefening om kinderen te leren hoe ze zichzelf rustig kunnen maken tijdens spannende momenten.

Kijktips

Ogen
tijdens de oefening focus je je op een scherm, dat kan best intensief zijn voor je ogen. Als de oefening is afgelopen is het daarom goed om je ogen even te richten op iets in de verte. Dan ontspan je je oogspieren van het turen naar het scherm.

Muziek
Onder m’n video’s zit muziek (binaural beats). Deze muziek heeft een bepaalde frequentie die extra rustgevend is voor je brein. Onder wetenschappers zijn de meningen erover verdeeld of het nodig is een koptelefoon te gebruiken. Mijn advies: kijk vooral zelf wat prettig voelt. Je kunt natuurlijk ook lekker muziek uit je eigen playlists opzetten, en… muziek uit is ook een optie 😉

Maak de video beeldvullend
Rechtsonder iedere video zie je een icoontje om de video beeldvullend te maken. Extra leuk wanneer je kijkt met behulp van een beamer of via een televisiescherm.

Rustgevende video's