Calm vibes tv – instant ontspannen op een visuele manier

Ervaar het zelf

Heb jij behoefte aan rust en bezinning in je dag en ben je iemand die zich voelt aangetrokken om dit op een visuele manier te ervaren of zoek je deze ervaring voor je klanten of personeel? 

Naast stilstaande beelden ontwikkel ik meditatieve animaties die in korte tijd de rust in jezelf activeren, zodat je stressvolle situaties de baas bent en makkelijker toegang hebt tot je intuïtie, creativiteit en oplossend vermogen. Je komt hiermee weer thuis bij jezelf.

Mijn oogstrelende video’s zijn een afwisseling tussen ademhalingsoefeningen, meditaties, muziekvideo’s en geleide visualisaties.

A calm mind can handle anything

Hieronder vind je een kleine selectie van korte en lange rustgevende Calm vibes tv video’s die je vrij mag gebruiken voor jezelf of in je practice als coach of zorgaanbieder.
Op mijn reclamevrije Vimeo pagina en op mijn Petje.af pagina vind je er nog veel meer.

Waardeer je m’n werk en heb je er baat bij? Overweeg dan om me te supporten via Petje.af, dat waardeer ik enorm en helpt me deze innovatieve manier van ontspanning verder te ontwikkelen.

Wil je meer weten over mijn maatwerk diensten en online producten op gebied van visueel ontspannen? Hieraan wijdde ik een speciale website: calmvibes.tv

Uitgelichte video

Support me via Petje.af

Petje af logo
Eenmalig doneren?

Neem eenmalig je petje af! Kies zelf het bedrag.

Eenmalig petje af!