Art is a personal act of courage, something one human does, that creates change in another.

Art isn’t only a painting. Art is anything that’s creative, personal and passionate.

And great art resonates with the viewer, not only with the creator.

Seth Godin

Over mij

Mensen die me al langer kennen weten dat ik altijd wel bezig ben met het ontdekken van nieuwe dingen. Eer dat iemand doorheeft wat ik doe, zit ik al bij het volgende. Het pad wat ik hierin bewandel is niet altijd het makkelijkste, maar hé, ik ben hier niet om te conformeren, maar om te transformeren 🙂

Ik prijs mezelf met een rijke loopbaan, waarin ik mijn liefde voor beeld, communicatie en persoonlijke ontwikkeling als een rode draad aan elkaar rijg. Mijn multidisciplinaire manier van werken is wat me drijft. Ik koester het.

Lees over dit proces het meest persoonlijke artikel wat ik ooit deelde.

In alles wat ik doe zoek ik naar de vraag achter de vraag en de essentie van het grotere plaatje. Mijn brede blik en manifestor energie zorgen ervoor dat ik makkelijk ongeziene verbindingen leg en deze om kan zetten naar producten, diensten en kunstuitingen in de meest uiteenlopende vorm.

Bij alles wat ik doe laat ik me leiden door waar mijn ogen van gaan glimmen. Wanneer ik op mijn beurt hiermee ook die van jou kan laten glimmen, ben ik een gelukkig mens.

Let’s connect

Ik daag mezelf continu uit om diensten en producten te ontwikkelen die passen bij de flow waar ik op dat moment in zit. Ben je nieuwsgierig naar hoe ik dat op dit moment doe? Op Linkedin, Instagram en in mijn email updates neem ik je graag mee in m’n ontwikkelingen of bezoek m’n blog waarin ik mijn pad openhartig met je deel.

Ervaar je hier op mijn site een klik? Dan ben ik vast niet voor niets op je pad gekomen. Heb je een voorgevoel dat ik de juiste persoon ben om jou te helpen?

Stuur me een mailtje of bel me op 06 – 24 989 525. Ik kom graag met je in gesprek.

Foto’s: Jessaréla Monshouwer, eigen archief.