Over mij

Alle beelden die je op deze site ziet, komen voort uit een intuïtief tekenproces. Ik teken wat er in het moment door me heen wil stromen, zonder vooraf bedacht idee. Daarna laat ik de tekeningen zo, of verwerk ik ze verder tot prints of animaties.

In een wereld waarin we erop getraind zijn om vanuit controle te werken en leven, is tekenen voor mij een manier om die controle los te laten.
Wat er dan gebeurt, is moeilijk in woorden te vatten. 

Als ik teken voel ik me thuis, diep verbonden met mezelf en al het leven. 

De beelden die dan ontstaan zijn organisch en feminien. Ze vertellen verhalen over puur creëren vanuit zachtheid, intuïtie en liefde, ‘inner power over outside force’ noem ik dat. Een verlangen wat individueel en collectief leeft en wat we nodig hebben als katalysator voor een holistischere wereld die alles en iedereen dient.

Als mijn werk jou aanspreekt, zul je dat verlangen waarschijnlijk herkennen. Mijn wens is dat ik via mijn beelden ook jouw creatiekracht aanwakker.

You don’t see my art, you see yourself through my art

De manier waarop mensen zich gedragen en hoe we ons bewegen in het verleden, het heden en de toekomst fascineert me. Ik voel dat we op een belangrijk kruispunt staan waar vele tijdlijnen samenkomen. Onze toekomst hangt af van de manier waarop we vandaag verantwoordelijkheid nemen voor onze prachtige talenten. Op mijn eigen manier draag ik daar graag aan bij.

Als ik geen kunst maak, wandel ik met mijn lieve hond Marley, geniet ik van een verse kop zoethout thee, speur ik naar schatten in de kringloopwinkel en werk ik als freelance content creator. Ik ben ook co-host van ‘Heart Space’, een online community van mantra zangeres Hédi Carlee, gericht op verbinding en het herkennen en erkennen van je hartruimte.

Aarzel niet om contact op te nemen als je met mij wilt samenwerken.

Art is a personal act of courage, something one human does, that creates change in another.

Art isn’t only a painting. Art is anything that’s creative, personal and passionate.

And great art resonates with the viewer, not only with the creator.

Seth Godin