Hoe vaak laten we ons weghouden bij wat ons intern drijft, doordat we aan allerlei regels, voorschriften en voorwaardes willen voldoen? Van anderen, maar vaak ook van onszelf?

Matcht het werk wat je doet wel bij jouw natuurlijke stijl van creëren? Check met hulp van dit artikel wat jouw creatie stijl is.

Beneath the apparent diversity
and separateness of the world,
there is an underlying unity
and interconnectedness
rooted in a shared source of consciousness.

Wat maakt dat jij voldoening ervaart in je dag en in je leven in het algemeen?
Voor mij is dat wanneer ik kan creëren. Wanneer ik creëer, wordt er een stuk in mij aangesproken die mij bakken met energie geeft.

Laatst werd in de bieb mijn aandacht getrokken naar een boek over sigillums. Ik had nog nooit van de term gehoord, maar iets zei me dat ik dit boek moest lenen. Toen ik het begon te lezen snapte ik waarom.

Er is iets wat me mateloos intrigeert. Een beweging die gaande is waarin met grote stelligheid wordt afgegeven op spiritualiteit en God wordt gepresenteerd als dé weg.
Maar bestaat er zoiets als dé weg en zouden religie en spiritualiteit ook gewoon hand in hand kunnen gaan?

In dit artikel mijn kijk op vloeibaar omgaan met de ongeziene wereld, religie en spiritualiteit.

‘Ik zat helemaal verdiept in Photoshop, een beetje te spelen met illustraties die ik nog in mijn archief had staan zonder daar echt een doel mee te hebben, anders dan de lol van het spelen op dat moment. Maar plots was het daar.

December kan een maand zijn die flink aan je trekt, op allerlei manieren. Naast de uitnodiging voor de vele leuke en minder leuke verplichtingen, ligt er ook een uitnodiging om goed voor jezelf te zorgen. Want hoe eer je de naar binnen kerende beweging die de natuur ons deze tijd spiegelt? En hoe zorg je ervoor dat je alle bewegingen in de buitenwereld – wanneer ze je uitdagen – ook daar kunt laten? Zodat ook jij net als de natuur energie op kunt doen voor de tijd die voor je ligt?

Jarenlang heb ik het geprobeerd. Boeken verslonden, cursussen gevolgd. Om altijd met een gevoel achter te blijven dat er ergens iets ‘off’ voelde wanneer ik aan de slag ging met mijn money mindset. 

Herken je dit gevoel? Je bent niet gek, jouw gevoel heeft simpelweg een boodschap voor je. In dit artikel deel ik wat het mij vertelde.