Wat ik als enorm prettig heb ervaren in werken met Cora, is dat ze ongelooflijk snel aanvoelt wat je nodig hebt. Cora kan ontzettend goed conceptueel denken en haar ontwerpen ondersteunen datgene wat je wilt uitstralen en/of wilt vertellen.

Het leuke aan Cora is, is dat ze naast ontwerper ook heel sterk is in het bedenken van nieuwe diensten, formules, workshops, webinars, nieuwsbrieven, blogs enz. Ze is op marketinggebied altijd in beweging. Heel knap.

Cora stelt je de juiste vragen – geen makkelijke, maar wel belangrijke – die je helpen om scherper te kiezen voor richting en doelgroep.

Goed te weten

  • Conceptontwikkeling is een proces. Het kan zeker gebeuren dat we in 1 sessie tot een geniaal plan komen, maar vaak heb je een langere periode nodig om zaadjes te planten en ideeën te laten rijpen. Zie de sessies als aanjagers om tot een volgende stap te komen.
  • Tevreden klanten zijn me erg dierbaar. Ben je na de sessie niet blij met de uitkomst? Laat het me binnen een werkdag weten dan breng ik de sessie niet in rekening.
  • De sessies zijn er op gericht dat je hierna zo zelfstandig mogelijk weer verder kunt. Heb je echter behoefte aan hulp bij het uitwerken van je plannen dan ben je natuurlijk welkom voor verdere begeleiding.

Heb je vragen of twijfels? Neem gerust contact op, dan zal ik je eerlijk vertellen of ik je kan helpen.

De sessies kunnen plaatsvinden in mijn studio in Rotterdam, via videobellen of al wandelend in de natuur.

  • Vooraf laat je me weten wat je vraagstuk is, zodat ik me alvast goed kan voorbereiden.
  • Tijdens de sessies kun je in vertrouwde sfeer je uitdagingen uitspreken, waarna ik samen met je onderzoek wat je nodig hebt om weer verder te kunnen.
  • Aan het eind van iedere sessie blikken we terug en filteren we de belangrijkste bevindingen zodat je met een concrete actielijst verder kunt werken aan je ontwikkelingen.

De investering hiervoor bedraagt € 127,- ex. btw per uur* inclusief voorbereiding en wordt achteraf naar rato in rekening gebracht.

JA, ik boek graag een sessie

Art is a personal act of courage, something one human does, that creates change in another.

Art isn’t only a painting. Art is anything that’s creative, personal and passionate.

And great art resonates with the viewer, not only with the creator.

Seth Godin

Foto’s: Petrina, Jessaréla Monshouwer, eigen archief.