Hier en nu meditatie – direct beluisteren

December kan een maand zijn die flink aan je trekt, op allerlei manieren. Naast de uitnodiging voor de vele leuke en minder leuke verplichtingen, ligt er ook een uitnodiging om goed voor jezelf te zorgen. Want hoe eer je de naar binnen kerende beweging die de natuur ons deze tijd spiegelt? En hoe zorg je ervoor dat je alle bewegingen in de buitenwereld – wanneer ze je uitdagen – ook daar kunt laten? 

Voor mijn laatste yoga nidra sessie van dit jaar maakte ik een meditatie die je helpt om in het hier en nu te blijven. Helaas moest ik deze sessie afzeggen in verband met de gladheid op de weg. Ik besloot daarom deze sessie op te nemen en hier op mijn site te publiceren, toegankelijk voor iedereen die ook wat innerlijke rust kan gebruiken deze dagen.

In deze sessie reis je af naar het meer van hier en nu en leer je hoe je op ieder moment van de dag aanspraak kunt maken op haar dragende onderstroom.

Hieronder kun je haar direct beluisteren.Vond je de sessie waardevol? Overweeg een vrijwillige donatie, daarmee steun je me enorm en stel je me in staat om nieuwe content (rustgevende video’s, verdiepende blogs en meditaties) te kunnen ontwikkelen en op een brede manier beschikbaar te stellen. DANK!

Lees ook deze blogs:

Cora Verhagen
Mantra Journey, Om Namah Shivaya, Hédi Carlee en Cora VerhagenHédi Carlee