Organische designs op maat voor duurzaam werkende stylisten, interieurarchitecten, projectinrichters en andere interieurprofessionals

Dankzij nieuwe technologieën wordt het steeds toegankelijker om in kleine oplages en op een duurzame manier maatwerk interieurproducten te ontwikkelen.
Als illustrator en creatieve geest met meer dan 13 jaar ervaring in brand design draag ik graag bij aan jouw interieurprojecten. 

Samenwerken heeft verschillende voordelen:

  • dankzij nieuwe technologieën kan ik in kleine oplages interieurproducten zoals vloerbedekking, vloerkleden, stof, vinyl, kussens, behang, muurstickers, akoestische panelen en art prints met mijn illustraties leveren.
  • Samenwerken met mij stelt je in staat om maatgericht te werken en uniek op elkaar afgestemde dessins voor je klanten tot stand te brengen, die tot in de kleinste details kloppen.
  • Je bent niet afhankelijk van lange levertijden en bestaande collecties waar iedereen uit put. Én we kunnen ons qua kleurenpalet helemaal uitleven.
  • Door mijn directe lijnen met betrouwbare leveranciers kan ik in een kort tijdsbestek ontwerpen en producten leveren.
  • Samenwerken met een illustratief ontwerper brengt een andere dynamiek in interieurprojecten en zorgt voor oplossingen buiten de gebaande paden.

Voor wie?

Door mijn maatgerichte aanpak kan ik bijdragen aan interieurprojecten voor particulieren, maar denk ook aan grotere projecten voor het bedrijfsleven, zorginstellingen, horeca en de evenementensector. Mijn meditatieve tekenstijl is bij uitstek geschikt voor stilteruimtes of ruimtes waar de creativiteit mag worden gestimuleerd.

Waarom mij inschakelen?

Mijn jarenlange ervaring als merkontwikkelaar stelt me in staat om perfect mee te denken over storytelling, branding en hoe je ruimtelijke ervaringen van bewoners of bezoekers kunt verbeteren.

Ik ben een sterke conceptuele denker en zie snel het grotere geheel. Ik bedenk hierdoor oplossingen die inhoudelijk en visueel één verhaal vormen. Daarbij kijk ik verder dan mooie plaatjes en luister ik goed naar de vraag achter de vraag. Een ruimte vullen is geen kunst, maar hoe zorgen we ervoor dat hij ook voedt?

Mijn ontwerpstijl spreekt aan bij een groot publiek en sluit aan bij de groeiende behoefte naar biophilic design (natuurelementen in woon- leer- en werkomgevingen). Mijn organische illustraties raken het spanningsveld tussen het organische van de natuur en de eenvoud waar we in deze drukke tijden naar op zoek zijn. Ze laten je een moment ontsnappen aan de waan van alledag.

Daarbij ben ik sterk technisch onderlegd, waardoor ik producties van A tot Z kan uitvoeren of coördineren.

Naast de meer traditionele interieuroplossingen, vind ik het als innovatieve conceptontwikkelaar interessant om crossovers te maken en experimenteer ik met video-projectie. Heb je een experimenteel project? I love it!

Duurzaamheid

De leveranciers waarmee ik werk hebben – net als ik – duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Waar mogelijk werken zij met Gots gecertificeerde stoffen en printers en gaan ze verantwoordelijk om met hun productieketen.
Zo zijn de vloerbedekkingen en akoestische muurdecoraties die ik lever gemaakt van gerecyclede petflessen.

Door echt alleen ‘print on demand’ bestellingen te doen, worden er geen onnodige voorraden aangelegd en grondstoffen verspild. De print- en snijtechnieken van mijn leveranciers zijn zeer nauwkeurig, waardoor er ook stukken minder restafval is dan bij traditionele productie processen. Win-win!

Samenwerken?

Maakt bovenstaande je nieuwsgierig? Mail me, dan maak ik graag een afspraak om vrijblijvend te kijken hoe ik je kan ondersteunen bij jouw projecten. 

Kijk ook eens naar mijn pagina over mijn Pet felt muurpanelen.