Cora Verhagen

Vonken vanuit rust en vertrouwen – gratis deelname

Op dit moment werk ik aan de online training ‘Vonken vanuit rust en vertrouwen’. Een training voor iedereen die zijn/haar talent meer ruimte wil geven. Niet door nóg meer te doen, maar vooral door meer te zijn. In dit artikel deel ik wat het maken van deze training mij op dit moment brengt en wat het jou zou kunnen brengen.

Terwijl ik dit schrijf is de startdatum twee keer verschoven. Enerzijds omdat ik me vreselijk verkeken heb op de tijd die het vraagt, zeker met drie weken kerstvakantie tussendoor, maar anderzijds omdat het maken gewoon zó leuk is, dat ik gaandeweg steeds meer ingevingen krijg over waardevolle toevoegingen en hoe ik alles nog beter met elkaar kan verbinden tot een rond verhaal.

En als er iets is wat ik belangrijk vind, is het het delen van ronde verhalen. Daar steek ik dan ook graag extra tijd in.

De onderwerpen die ik behandel in de training zetten ook mij weer aan het denken over waar ik zelf sta, want ik vind dat wat ik deel ook zelf moet belichamen. En dat maakt het voor mij net zo’n verdiepend proces als wat de deelnemers zometeen zullen doorlopen, althans, dat is waar ik naar streef.

Nou is dat ook juist hetgene wat ik wil overbrengen in deze training, namelijk dat alles in cyclussen verloopt en je keer op keer een transformatie doormaakt waarin je oude ballast kunt laten gaan en nieuwe inzichten eigen kunt maken.

Het is prachtig hoe dit werkt en als je eenmaal ziet hoe dit soort processen volgens een vast ritme verlopen geeft dat enorme hulp op momenten dat je vastloopt.

Even om een beter beeld te scheppen waar de training over gaat…

Behoefte aan meer zingeving

Ik maak deze training voor mensen die voelen dat er meer uit het leven valt te halen dan ze nu doen. De Corona crisis heeft velen mensen wakker geschud. Ze hebben behoefte aan meer zingeving en hebben een sluimerend verlangen om een bepaald talent meer tot uiting te brengen. Dat kan zakelijk zijn, maar ook persoonlijk.

Als creatieve doener weet ik hoe snel je vanuit een bepaald verlangen in een actiestand kunt schieten, maar ik weet ook dat in de actie valkuilen liggen verscholen en je al snel cruciale stappen overslaat, waardoor je later in het proces tegen hobbels oploopt.

In deze training staat jouw wens voor talentontwikkeling centraal en ga je stapsgewijs aan het werk om te kijken wat jij werkelijk nodig hebt om dit talent tot zijn volste recht te laten komen.

Om dit te kunnen doen heb je eerst een reis naar binnen te maken. Bijvoorbeeld om contact te maken met belemmerende overtuigingen, de vraag achter je vraag en ervaringen uit het verleden die jou op dit moment nog steeds in de weg zitten.

Naast praktische oefeningen (ik hou van praktisch!) ontwikkelde ik hiervoor ook verschillende visualisatieoefeningen, zoals Yoga Nidra meditaties.
Hierin gebruik je de kracht van kalmte, oefen je om te zijn met wat er is en laat ik je ervaren dat jouw geluk nooit buiten iets anders dan jouzelf is te vinden.

Je oefent om je innerlijk weten aan te spreken en hierop te vertrouwen.

Van hieruit zal het werken aan jouw talent een stuk organischer verlopen.

Een groot deel van de training wijd ik aan het opzetten en uitvoeren van een katalysatorproject, waarin je concreet aan de slag gaat met je verlangen. Dit project ga je doorlopen met hulp van de creatiespiraal, een ontwikkelcyclus die zich beweegt volgens de wetten van de natuur.

Bij de training hoort een uitgebreid werkboek, waarin ik alles zo heb ingericht dat je dit werkboek telkens opnieuw zou kunnen doorlopen wanneer je in de toekomst weer nieuwe verlangens ontdekt.

Andere dingen waar ik enthousiast over ben:

  • Je vindt er natuurlijk ook mijn ademhalings- en mindfulnessvideo’s.
  • Ik deel originele inzichten over hoe je jouw creatiekracht een enorme boost kunt geven, bijvoorbeeld door het beter inzetten van je zintuigen of door anders kijken naar je omgeving.
  • Ik behandel welke impact een menstruatiecyclus en de cyclus van de maan kan hebben op een creatieproces, kennis die mij afgelopen jaren enorm heeft geholpen.
  • Ik koppel oude kennis over energie uit de yoga wereld aan hoe je dit in jouw moderne leven in kunt zetten om je talenten te laten floreren.
  • Ik betrek nieuwe wetenschappelijke kennis over de werking van ons brein bij hoe je op een andere manier om kunt gaan met je onzekerheden.
  • Ik hou van muziek, dus dit zit er zeker in! Ik deel veel toepasselijke muzieknummers die mij afgelopen jaren veel steun hebben gebracht bij ups and downs. Natuurlijk kan deze training zonder dit, maar mij geeft deze persoonlijke toevoeging zoveel plezier tijdens het samenstellen en dat is ook wat waard.

Kortom, ik denk dat het een supermooi holistisch traject vormt met rust, actie, spiritualiteit en wetenschap. Een combi waar ik persoonlijk erg van hou, anders zou ik het natuurlijk niet verwerken tot een training ;-).

Startaanbieding

Bij aanvang van het maken van de training ontving ik een mooi berichtje van vriendin en collega-ondernemer Heleen Moes: ‘Teach what you most needed to learn’, en dat is wat ik ter harte heb genomen. In deze training zit alles wat ik graag eerder in mijn leven had willen leren op gebied van talentontwikkeling, creativiteit en ontspanning, al weet ik dat voor alles een juiste tijd is en zich dat eigenlijk nooit laat dwingen.

Resoneert wat ik zojuist deelde over mijn training bij jou? Waarschijnlijk kwam dit bericht niet voor niets op je pad en is voor jou deze juiste tijd nu aangebroken.

Voor mij voelt deze training als een kroon op mijn werk van afgelopen 18 jaar en daarom wil ik er een feestelijk gebeuren van maken. Alle deelnemers die in januari ‘ja’ zeggen op de training ontvangen een cadeaupakket met een oogkussentje van organic cotton, een ‘Organic dancers’ art print naar keuze, mijn ‘Press pause to play’ notitieschrift en heerlijke lavendel/jasmijn/gember thee van Mevrouw Cha. Van deze thee illustreerde ik de verpakking.

Gratis deelname

Eerder deelde ik bovenstaande aanbieding, maar voortschrijdend inzicht heeft me doen besluiten dat ik de training gratis aan ga bieden. Binnenkort zal ik delen wat mijn beweegredenen hiervoor zijn en hoe je deel kunt nemen. Meld je aan voor mijn email updates wanneer je hier bericht over wilt ontvangen.

Lees ook deze blogs:

Cora Verhagen - God versus spiritualiteitCora Verhagen
Mantra meditation art cards Cora verhagenCora Verhagen
Hoe de money mindset mythe ons mentaal breektCora Verhagen
Calm vibes tv - ademoefening - HarmonieCora Verhagen
mediteren met ogen open, meditatiekunst, Cora VerhagenCora Verhagen
4-7-8--breathing-excercise---Calm-vibes-tvCora Verhagen
Cora Verhagen Art - gratis illustratieCora Verhagen
RIANNE COLLIGNON - interview - Volg je vonkRIANNE COLLIGNON
See yourself through my art - Cora VerhagenCora Verhagen
intuïtie en creativiteit natuurlijke wegCora Verhagen
Cora Verhagen
Evelien Buynsters
TransformerenCora Verhagen
Cora VerhagenCora Verhagen
Joseph Campbell The cave you fear to enterCora Verhagen
GeefeconomieGeefeconomie
ratraceCora Verhagen
creativiteitCora Verhagen
Calm vibes tv - Cora Verhagen - Tegen stellingCora Verhagen
Jacqueline Hulleman
Pet felt organische akoestische muurpanelenCora Verhagen - Viltstore
Cora Verhagen organic artCora Verhagen
creativiteit en rustCora Verhagen
Cora Verhagen - calm vibes tv - rain and crying meditationCora Verhagen
Waarom creativiteit geen luxe isCora Verhagen
Calm Vibes TV - TransparencyCora Verhagen
Cora Verhagen
Cora-Verhagen-relaxation-breathing-animation-to-reduce-stressCora Verhagen
Cora Verhagen organically relaxation animationCora Verhagen
Cora Verhagen Art - organically relaxation animationCora Verhagen
Cora Verhagen organically relaxation animationCora Verhagen
Cora Verhagen Organic designerCora Verhagen
Relaxation animationCora Verhagen
Cora-Verhagen-organic-pattern---gold-01Cora Verhagen
Cora Verhagen quoteCora Verhagen
Organical Relaxation AnimationCora Verhagen
Cora Verhagen relaxation animation #27Cora Verhagen
Cora Verhagen Organic designerCora Verhagen
Layered Cora Verhagen, lasercut artCora Verhagen
Lasercut, biophilic design, organic artCora Verhagen
Cora Verhagen Lasercut artCora Verhagen
Industriegebouw Cora VerhagenCora Verhagen
Cora Verhagen
weerstand - Cora VerhagenCora Verhagen
Albert Hadley, rooms not for showCora Verhagen
Ton Design