Work together

Volg je Vonk – Intervisie groep

Heb jij een talent wat je dit jaar meer ruimte zou willen geven en zoek je een supportgroep om je bij te staan in dit proces?

Doe dan mee met de ‘Volg je vonk’ intervisiegroep. Een online intervisiegroep, waarin je al je vragen, twijfels en successen op een openhartige manier met een kleine groep gelijkgestemden kunt delen. 

Deze groep is voor iedereen die meer ruimte wil geven aan een talent. Het kan zijn dat je zakelijke ambities hebt, maar dat hoeft niet. Wat vooral telt is dat je gemotiveerd bent om meer met je talent te doen en dit een grotere rol in jouw leven en misschien ook wel in het leven van anderen wil geven. 

Eens per twee weken komen we samen op (onder voorbehoud) dinsdagavond in een online sessie van 1,5 uur.

Iedere sessie deelt ieder kort waar hij/zij mee bezig is en daarna krijgt één deelnemer de mogelijkheid om een vraagstuk in te brengen. Dit kan van alles zijn; inhoudelijk, praktisch, emotioneel of een zakelijke vraag. De sfeer waarin je zaken deelt is vertrouwelijk en ik streef ernaar dat we elkaar inspireren en motiveren. 

Hiervoor nemen we ruim de tijd en iedereen krijgt de kans om te reflecteren op de vraag volgens een beproefde intervisiemethode.

Het doel van iedere sessie is dat degene die aan de beurt is aan het eind inzichten, adviezen of concrete actiepunten heeft gekregen om komende periode mee verder te kunnen. En omdat een vraag nooit op zichzelf staat, leren ook de andere deelnemers hier weer van.

Tussen de sessies door is er een besloten online platform beschikbaar waar je je vragen, successen en andere punten met elkaar kunt delen. Als host van deze groep zorg ik dat je altijd antwoord krijgt op je vragen. 

De maximale grootte van de groep is 5 personen, zodat we echt goed de tijd kunnen nemen voor iedereen.

We starten deze groep in eerste instantie voor 5 sessies, verspreid over 10 weken, en daarna kijken we of er behoefte is om het voort te zetten.

Investering: € 170,-  (ex. btw voor ondernemers en incl. btw voor particulieren). 

Hiervoor ontvang je:

  • 5 sessies van 1,5 uur 
  • toegang tot besloten online groep waar je dagelijks terecht kunt voor je vragen  

Heb je interesse? Stuur me dan een berichtje. Zodra ik 5 personen bij elkaar heb start ik de groep op.

Kun je niet op dinsdagavond, maar heb je wel interesse? Laat het me weten, de definitieve data stel ik vast in overleg met alle geïnteresseerden.