Persoonlijke sessie

Raakt mijn content je en heb je het gevoel dat ik jou persoonlijk zou kunnen helpen bij het ervaren van meer welzijn, op wat voor manier dan ook? In een persoonlijke sessie help ik je graag.

Wanneer je mijn over mij pagina hebt gelezen of mij al een poosje volgt, dan heb je vast gemerkt dat ik me beweeg tussen verschillende vakgebieden; ontspanning, talentontwikkeling, creatie en communicatie. Die brede blik maakt dat ik snel het grotere plaatje zie en aanvoel wat er nodig is om tot meer welzijn te komen, op persoonlijk of zakelijk vlak, of beiden.

Ik vind niets heerlijker dan samen met jou mee te kijken naar hoe je dit kunt bereiken. Gesprekken hierover kunnen diep gaan, bijvoorbeeld over gevoelige onderwerpen, maar ik hou er net zo goed van om praktische oplossingen te bedenken die houvast geven.

Heb jij het gevoel dat ik jou kan helpen? Boek dan een sessie met me. Is het resultaat niet wat je ervan verwachtte, dan breng ik niets in rekening.

Afspraak maken

Het liefste wandel ik met je in het Zuidpoldergebied in Barendrecht, omdat wandelen andere delen van het brein activeert die bijdragen aan meer creativiteit en inzicht. Is dat voor jou niet mogelijk, dan plannen we een video-call.

De investering voor een sessie bedraagt € 85,- per uur inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor ondernemers. Vooraf kijken we hoeveel tijd we nodig denken te hebben.

Mail me om een afspraak te maken. Dit kan vaak binnen twee weken.

‘Wat ik als enorm prettig heb ervaren in werken met Cora, is dat ze ongelooflijk snel aanvoelt wat je nodig hebt.’

Harriëtte van Rijssel – trainer en coach

‘Cora verstaat de kunst te verbeelden waar je zelf nog geen woorden of vormen voor weet. 

Ze luistert tussen de regels door, stelt scherpe en verdiepende vragen, plus ze weet nieuwe verbindingen te leggen zodat jouw puzzel compleet wordt. Overweeg je een samenwerking met Cora, weet dan dat je écht krijgt wat je ervaart. Open, oprecht, creatief, onconventioneel, bewust, ruimte, richting, rust.’

Heleen Moes – ondernemerscoach