Referenties

Chantal Marijnissen – Way of Life Guiding

Bij Cora wist ik meteen dat ik goed zat. Ze is heel kundig, enorm creatief en een expert in haar vakgebied(en).
Ze kan zich ontzettend goed inleven en verplaatsen in jou en de wensen die je voor je bedrijf hebt.
Alle ontwerpen die ze voor me gemaakt heeft, sluiten daardoor precies aan bij mij en mijn concept. Ik krijg die feedback ook continu van mijn klanten en mensen die me goed kennen. Zij beeldt uit wat ik in mijn hoofd heb. Fantastisch!
Daarnaast is ze een erg fijn en betrouwbaar persoon. Ze denkt super mee en geeft me altijd alle ruimte om in mijn eigen tempo m’n stappen te zetten.
Ik ben heel blij met onze samenwerking!

Lindemarie Jongste – Tekstschrijver & trainer/coach in zichtbaarheid

De VIP-dag bij Cora heeft me een scherp nieuw bedrijfsconcept opgeleverd. Cora stelt je de juiste vragen – geen makkelijke, maar wel belangrijke – die je helpen om scherper te kiezen voor richting en doelgroep. Het is fijn dat ze ondernemers omarmt die niet in maar 1 hokje passen. Daardoor snapt ze me goed en dat maakt samenwerken met haar gezellig effectief, een luxe. Toen ik na die dag naar huis ging was ik moe, maar superblij: met de inzichten van Cora kon ik verder bouwen aan mijn bedrijf.

Roos Anemaet – Rooskleurig

Het leuke aan Cora is, is dat ze naast ontwerper ook heel sterk is in het bedenken van nieuwe diensten, formules, workshops, webinars, nieuwsbrieven, blogs enz. Ze is op marketinggebied altijd in beweging. Heel knap.

 

Trea Schoonderwoerd

Ik merkte dat de uitstraling van mijn visitekaartjes en website niet meer goed aansloten op hetgeen ik deed in de praktijk. De laatste jaren zijn mijn werkzaamheden veranderd en ik wilde dit graag onder brengen in een nieuwe huisstijl.

Cora luisterde goed naar mijn wensen, dacht mee, twijfels waren bespreekbaar en er was veel mogelijk. Dat alles vertaalde ze in een heel mooi vormgegeven kaartje en website.
Ik heb nu iets waar ik mee naar buiten kan treden en wat de lading dekt. Daarnaast merk ik nu dat het een hele goede basis geeft voor andere beeldvormen zoals een powerpointpresentatie en flyers.
Ik heb het als een hele leuke en prettige samenwerking ervaren. Ook de nazorg is goed en het voelt fijn om te weten dat ik met m’n vragen bij haar terecht kan.

 

Aline Kruit – Lekker slapen in 5 stappen
Cora heb ik leren kennen bij een workshop die we samen volgden. Daar zag ik wat van haar werk en het sprak mij meteen aan.
Ook persoonlijk was er een klik.
Omdat mijn huisstijl voor het programma “Lekker slapen in 5 stappen” een ratjetoe was, besloot ik het goed aan te pakken en bij Cora een visuele identiteit af te nemen.
We wonen nogal ver uit elkaar, daarom hebben we alles telefonisch en digitaal gedaan.

Cora startte helemaal aan de basis, met allerlei vragen over mijn bedrijf, wat ik wil uitstralen, wat ik zelf mooi vind, wat mijn doelgroep is.
Al vlug kwam zij met allerlei voorstellen en omdat de voorbereiding zo goed was, was het eigenlijk meteen raak. De “look & feel” klopte gewoon. In samenspraak hebben we nog wat veranderingen aangebracht en was het snel voor elkaar.
Cora werkt vlot en houdt zich aan afspraken.

Tijdens het proces had ik met spoed mijn nieuwe visitekaartjes nodig, en Cora regelde dat meteen.

Kortom: ik vond het heel fijn om met Cora te werken. Het contact is persoonlijk en zakelijk correct. De prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Cora is service-gericht en werkt snel. Mijn huisstijl past nu helemaal bij wat ik als bedrijf wil uitstralen.
Wanneer ik in de toekomst hulp nodig heb bij grafisch design, ga ik zeker weer met Cora in zee.

 

Marjan Visser – Schoolbreed

De kracht van Cora is dat zij echt meedenkt met mijn ideeën en wensen voor m’n site. Ze luistert goed en komt daarna met mooie ideeën. Ik heb al samenwerkend met haar echt ervaren dat ze samen met mij op zoek wil gaan naar de vorm die het best bij mij past. Haar uitgangspunt: .. ondernemers op weg helpen om ook zelf aan de slag te gaan met hun huisstijl is oprecht. Dank Cora…fijn dat ik met jou in zee ben gegaan.

Harriëtte van Rijssel – Picture yourself as

Wat ik als enorm prettig heb ervaren in werken met Cora, is dat ze ongelooflijk snel aanvoelt wat je nodig hebt. Cora kan ontzettend goed conceptueel denken en haar ontwerpen ondersteunen datgene wat je wilt uitstralen en/of wilt vertellen. Vooraf vond ik het een hele stap om te investeren in een ontwerper, maar in de praktijk merk ik hoe waardevol dit is en kan ik het iedere coach die z’n werk serieus neemt aanraden.
Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en dat straal je weer uit naar nieuwe zakelijke contacten.’

 

Jacqueline Hulleman – Spreken zonder stress

Ik zag op tegen een te lang en te ingewikkeld ontwerpproces. Maar toen ik Cora’s ontwerpen zag, had ik er opeens veel meer vertrouwen in en voordat ik het wist vroeg ik haar om een logo voor me te maken. Daar heb ik geen moment spijt van gehad.

 

Angela van Lienen – Liefs van Lotte

Ik heb nu twee brainstormsessies gehad met Cora en beide keren liep ik bruisend en bubbelend naar buiten. Ze heeft veel kennis van zaken, geeft handvatten en weet de juiste toon te zetten én sfeer te creëren om concreet bij je doel te komen.

 

Angela van Oeffelen – Tekstiele Vormgeving

Tekstiele Vormgeving is destijds bijna als vanzelf ontstaan en liep eigenlijk vanaf het begin goed. De opdrachtgevers wisten mij via via te vinden en door de vele opdrachten die ik kreeg, was het niet echt nodig om aan acquisitie te doen.
Toch was er één ding waaraan ik mij bleef storen en dat was het feit dat ik geen professionele huisstijl en website had. Met wat basiskennis HTML en Inkscape had ik zelf wel iets in elkaar gefröbeld, maar het was nou niet bepaald iets waar ik trots op was. Het miste de professionaliteit die ik wilde uitstralen.
Nadat ik al mijn moed had verzameld en Cora per e-mail had benaderd, belde zij mij nog diezelfde middag terug. Wat volgde was een zeer prettig telefoongesprek en een fijne en inspirerende samenwerking. Met nu – als prachtig eindresultaat – een huisstijl en website die geheel aansluiten bij mijn ideeën en wensen. Bewonderenswaardig hoe Cora al mijn vage ideeën en plannen heeft weten vorm te geven tot iets waarvan ik achteraf kan zeggen: ja, precies, zo bedoelde ik het!’

 

Corina Rietveld – Corina Rietveld, Jewelry Design

Een groot pluspunt vind ik dat ik zelf aan de slag kan met mijn huisstijl. Hierdoor hoef ik niet voor iedere reclame uiting aan te kloppen bij een reclamebureau of ontwerper. Heel fijn!

 

Wineke de Knegt – Bruiloftstyling

Cora heeft samen met mij een dag achter de computer gezeten om mijn zelfgemaakte website veel strakker te maken: leuke originele kopjes, lettertypes passend, foto’s op juiste formaten etc. Daarnaast ook veel tips gekregen over hoe de communicatie aan te pakken. Ik heb er echt heel veel aan gehad en ik zal zeker vaker Cora’s hulp inroepen.

 

Brechje Koster -Baby- en kindergebaar

Cora heeft voor mijn bedrijf Baby- en Kindergebaar het nieuwe logo ontworpen. Daarnaast heeft ze onze gebarenkaarten ontworpen en het drukproces begeleid. Haar tekeningen zijn vrolijk en speels, wat prima past bij de stijl van Baby- en Kindergebaar. Het is fijn om met Cora samen te werken; ze verstaat haar vak, komt met goede ideeën en houdt zich aan de deadline. Cora; graag tot een volgende keer!

Winny Te Kloese – Met Ons

Cora kan met haar frisse kijk, expertise en nuchterheid heel veel voor kleine ondernemers met grote ambities betekenen. Zij zet zich vol hart en ziel in om iedere keer een fantastisch product af te leveren.

 

Michaëla Halewijn – Jouw eigen trouwambtenaar

Cora werkt snel, kan zeer goed luisteren (ook tussen de regels door, heel belangrijk voor een ontwerp!), denkt graag mee, houdt zich aan haar afspraken en maakt prachtige ontwerpen.

 

Marie-Louise Anthonissen – Bureau Flo

Cora heeft voor Bureau FLO een mooie nieuwe huisstijl en website ontworpen. Ze is er fantastisch in geslaagd om met zeer toepasselijke illustraties een duidelijke en inspirerende website te creëren. Cora kan zich goed inleven in verschillende bedrijfstakken en geeft goede tips die direct toepasbaar zijn. Daarnaast is ze een fijne sparing partner.

 

Noeky Karreman – Karreman 010

Ik heb Cora leren kennen als een enthousiaste en spontane vrouw, met een vrolijke en kleurrijke stijl van illustreren. Ze is gedreven en heel creatief, maar ook goed in organiseren. Een fijne eigenschap voor een creatief vind ik, waardoor je met een gerust hart een opdracht bij haar neerlegt.