Creative-Soul-Solutions_Trea-Schoonderwoerd-02

Trea Schoonderwoerd

Trea Schoonderwoerd coacht en behandelt mensen met gezondheidsklachten door een unieke combinatie van acupunctuur, orthomoleculaire voedingsleer en fysiotherapie. Daarnaast organiseert ze lezingen en workshops over voeding.

Trea had al veel zelf gedaan op gebied van haar communicatie; ze bouwde zelf haar website en maakte haar flyers met het online designplatform Canva.
De zaken die ze ontwikkelde stonden los van elkaar en mistte eenheid, ze vroeg me om hier een mooi geheel van te maken.

Ik ontwikkelde voor haar een visuele identiteit waarin ik haar liefde voor de Japanse beeldcultuur en natuur vertaalde door het toepassen van subtiele lijntekeningen, patronen en verticale tekst.

Voor het visitekaartje kozen we voor 1 basisontwerp in drie verschillende kleuren en met wisselend patroon op de achterzijde. Speels om uit te delen.
In dit filmpje (op mijn oude Studio Neeltje Yout Tube kanaal) zie je handige tips die op deze kaartjes zijn toegepast.

Om flyers te kunnen maken leverde ik onderdelen hiervan dusdanig aan dat Trea in Canva deze zelf kan maken. De eerste flyer die ze ontwierp staat op haar site.

Toen de visuele identiteit klaar was vroeg Trea me deze door te voeren in haar website. De pagina’s die Trea al zelf had gemaakt kregen een nieuwe layout. We zochten mooie foto’s uit en door de site heen komen de illustraties van de visitekaartjes weer terug.

De uitingen van Trea vormen zo in relatie tot elkaar een duidelijk geheel en stralen een positieve sfeer uit die helemaal aansluit bij Trea’s persoonlijkheid en aanpak.