Stichting Open Limonade

Stichting Open Limonade – een initiatief van Rianne van Dorp en Winny Te Kloese – is een maatschappelijke stichting die gemeentes helpt met kinderparticipatie. Een mooi woord met een vaak lastige betekenis. Want: hoe bereik je die kinderen nou? Wat willen ze? Hoe doen ze mee?

Stichting Open Limonade bouwt de brug tussen de gemeente en kinderen en zorgt ervoor dat kinderen betrokken worden bij hun leefomgeving. Plant nu de zaadjes van de toekomst.

Winny en Rianne zijn al enkele jaren met de stichting actief, maar misten een duidelijk gezicht om mee naar buiten te treden.

Tijd voor een nieuwe huisstijl, met bijbehorende website, waar ze hun activiteiten mooi en praktisch in beeld kunnen brengen.

Dat kinderparticipatie vooral leuk is en een positieve bijdrage heeft voor zowel gemeentes als kinderen was een belangrijke voorwaarde om mee aan de slag te gaan.
Ook moest de communicatie aanspreken bij zowel jongens als meisjes.

Daarom een breed vrolijk kleurenpalet, die toch rustig blijft dankzij een uitgedacht kleurensysteem wat zij in een bijgeleverde huisstijl handleiding ontvingen. Per project en uiting kunnen zij de meest geschikte combi’s maken.