Visuele identiteit Lekker slapen in 5 stappen
Visuele identiteit Lekker slapen in 5 stappen

Lekker Slapen in 5 stappen

Aline Kruit van ‘Lekker Slapen in 5 stappen’ vroeg me een nieuwe visuele identiteit te ontwerpen om meer lijn aan te brengen in haar communicatie.

Als arts en coach ontwikkelde ze een mooie methode waarbij ze mensen met slaapproblemen begeleidt. Ze had in haar communicatie al veel stappen gemaakt, maar miste samenhang.

In een uitgebreid ontwerptraject ontwierp ik voor haar een identiteit met twee logo versies (een staande en een liggende), nieuwe visuals voor haar bestaande website, visitekaartjes, visitekaartjes met diverse achterzijdes, een Facebookomslag en een nieuwe layout voor haar nieuwsbrief.

Met de huisstijl materialen en richtlijnen heeft Aline inmiddels zelf haar e-boekje en Powerpoint presentatie aan kunnen passen.
Het e-boekje kun je gratis aanvragen via haar site.

Aline over het ontwerptraject:

Cora heb ik leren kennen bij een workshop die we samen volgden. Daar zag ik wat van haar werk en het sprak mij meteen aan. 
Ook persoonlijk was er een klik. 
Omdat mijn huisstijl voor het programma “Lekker slapen in 5 stappen” een ratjetoe was, besloot ik het goed aan te pakken en bij Cora het Deluxe-pakket af te nemen.
We wonen nogal ver uit elkaar, daarom hebben we alles telefonisch en digitaal gedaan.
Cora startte helemaal aan de basis, met allerlei vragen over mijn bedrijf, wat ik wil uitstralen, wat ik zelf mooi vind, wat mijn doelgroep is.
Al vlug kwam zij met allerlei voorstellen en omdat de voorbereiding zo goed was, was het eigenlijk meteen raak. De “look & feel” klopte gewoon. In samenspraak hebben we nog wat veranderingen aangebracht en was het snel voor elkaar.
Cora werkt vlot en houdt zich aan afspraken. 
Tijdens het proces had ik met spoed mijn nieuwe visitekaartjes nodig, en Cora regelde dat meteen. 
 
Kortom: ik vond het heel fijn om met Cora te werken. Het contact is persoonlijk en zakelijk correct. De prijs-kwaliteit verhouding is goed.
Cora is service-gericht en werkt snel. Mijn huisstijl past nu helemaal bij wat ik als bedrijf wil uitstralen. 
Wanneer ik in de toekomst hulp nodig heb bij grafisch design, ga ik zeker weer met Cora in zee.