Verbindende beelden

Mijn beeldende werk kun je herkennen door m’n organische illustratiestijl, die intuïtief ontstaat op het moment dat ik (digitale) inkt of verf kan laten stromen. Hiermee ontwikkel ik illustraties, autonome kunstwerken en interieur-toepassingen zoals muurschilderingen, akoestische muurbekleding of vloerbedekking, waarbij ik me afstem op jou als ontvanger. Mijn beeldtaal voelt zacht en vriendelijk aan en verwijst naar de behoefte die we als mens hebben om ons met natuurlijke ronde vormen te verbinden.

Looking at art reflects what is hidden inside of you. Wouldn’t it be great if you let that blossom?

Mindbody wellness video’s

Naast stilstaande beelden ontwikkel ik mindbody wellness video’s die in korte tijd de rust in jezelf activeren, zodat je stressvolle situaties de baas bent en makkelijker toegang hebt tot je intuïtie, creativiteit en oplossend vermogen. Je komt hiermee weer thuis bij jezelf.

De video’s zijn een afwisseling tussen ademhalingsoefeningen, meditaties en geleide visualisaties. Aan mijn video’s wijdde ik een speciale website: calmvibes.tv

A calm mind can handle anything

Creative mentoring en groepssessies

Mijn visie is dat connectie met jezelf start bij een ontspannen lichaam en voldoende ruimte voor creatieve expressie. Om je hierbij te begeleiden werk ik 1 op 1 als creative mentor en organiseer ik vanaf dit najaar (2021) groepssessies waarin ik op innovatieve manier ontspanning en creativiteit samen laat komen.

Ontvang email updates zodra ik meer nieuws heb over de groepssessies.

Wat vooraf ging

Ik studeerde Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en Advertising aan de Willem de Kooning Academie. Hierna werkte ik 9 jaar lang in de zorg als oprichter en begeleider van een Grafisch Atelier voor mensen met een verstandelijke beperking en 3 andere activiteitencentra. Ik begeleidde hier talloze mensen op gebied van creatieve expressie. In 2009 startte ik vanuit huis als freelance grafisch ontwerper en communicatie adviseur.

Inmiddels werk ik vanuit mijn studio in Het Industriegebouw in Rotterdam en hielp ik de afgelopen 12 jaar honderden ondernemers met vraagstukken rondom identiteit, marketing en design.

Drie jaar geleden begon het echter bij me te kriebelen. Ik verlangde ernaar om meer te doen met mijn autonome illustraties en verweefde dat tot nieuwe diensten en producten met een holistische kijk op welzijn. Lees over dit proces het meest persoonlijke artikel wat ik ooit deelde.

Deze verschillende werkgebieden vervelen me nooit. Ik daag mezelf continu uit om m’n liefdes met elkaar te combineren, dus connect met me op Linkedin om te zien waar ik op dit moment mee bezig ben.

Art is a personal act of courage, something one human does, that creates change in another.

Art isn’t only a painting. Art is anything that’s creative, personal and passionate.

And great art resonates with the viewer, not only with the creator.

Seth Godin

Let’s connect

Ervaar je hier op mijn site een klik? Dan ben ik vast niet voor niets op je pad gekomen. Wil je persoonlijk kennismaken om te kijken of ik je ergens mee kan helpen?

Stuur me een mailtje of bel me op 06 – 24 989 525. Ik kom graag met je in gesprek.

Foto’s: Jessaréla Monshouwer, eigen archief.