Wat ik als enorm prettig heb ervaren in werken met Cora, is dat ze ongelooflijk snel aanvoelt wat je nodig hebt. Cora kan ontzettend goed conceptueel denken en haar ontwerpen ondersteunen datgene wat je wilt uitstralen en/of wilt vertellen.

Harriëtte van Rijssel – Picture yourself as

Het leuke aan Cora is, is dat ze naast ontwerper ook heel sterk is in het bedenken van nieuwe diensten, formules, workshops, webinars, nieuwsbrieven, blogs enz. Ze is op marketinggebied altijd in beweging. Heel knap.

Roos AnemaetRooskleurig communicatieburo

Cora stelt je de juiste vragen – geen makkelijke, maar wel belangrijke – die je helpen om scherper te kiezen voor richting en doelgroep.

Lindemarie JongsteTekstschrijver & trainer/coach in zichtbaarheid

De sessie vindt plaats in mijn studio in Rotterdam.

  • Vooraf laat je me weten wat je vraagstuk is, zodat ik me alvast goed kan voorbereiden.
  • Tijdens de sessie kun je in vertrouwde sfeer je uitdagingen uitspreken, waarna ik samen met je onderzoek wat je nodig hebt om weer verder te kunnen.
  • Aan het eind van de sessie blikken we terug en filteren we de belangrijkste bevindingen zodat je naar huis gaat met een concrete actielijst.

De investering voor een sessie bedraagt € 450,- ex. btw.

Goed te weten

  • Tevreden klanten zijn me erg dierbaar. Ben je na de sessie niet blij met de uitkomst? Laat het me binnen een werkdag weten dan ontvang je je complete investering terug.
  • Tijd zegt niets over waarde. Het kan zijn dat we na 1 uur klaar zijn. Hou in ieder geval rekening met maximaal drie uur. Het liefste spreek ik af in de ochtend, zodat we fris aan het werk kunnen. Plan in de middag erna liever niet teveel, zodat je de sessie kan laten beklinken.
  • De gemiddelde wachttijd voor een afspraak bedraagt 3 weken.
  • De sessie is er op gericht dat je hierna zo zelfstandig mogelijk weer verder kunt. Heb je echter behoefte aan hulp bij het uitwerken van je plannen dan ben je natuurlijk welkom voor verdere begeleiding.

Heb je vragen of twijfels? Neem gerust contact op, dan zal ik je eerlijk vertellen of ik je kan helpen.

JA, ik boek graag een sessie

Art is a personal act of courage, something one human does, that creates change in another.

Art isn’t only a painting. Art is anything that’s creative, personal and passionate.

And great art resonates with the viewer, not only with the creator.

Seth Godin

Foto’s: Petrina, Jessaréla Monshouwer, eigen archief.