Calm Vibes TV

Heb jij soms behoefte aan een momentje van rust en bezinning in je dag, en ben je iemand die zich voelt aangetrokken om dit op een visuele manier te ervaren? 

Bezoek dan mijn Calm Vibes TV kanaal op Vimeo of  YouTube

Hier plaats ik regelmatig korte video’s waarin je mee kunt drijven op vloeiend bewegende illustraties en bijzondere muziek. Op dit moment experimenteer ik ook met het maken van animaties die je ademhaling rustiger maken.

Iedere animatie komt voort uit vraagstukken die op m’n pad komen of waar ik anderen mee zie worstelen. Daarom schrijf ik bij iedere animatie een artikel op mijn blog, waarmee ik je prikkel om na te denken hoe jij deze vraagstukken ervaart.

Ik maak ook animaties in opdracht. Kijk hier als je daar meer over wilt weten.

Calm Vibes TV - TransparencyCora Verhagen
, , ,

Transparantie maakt het lichter

Waar het bij authenticiteit in marketingcommunicatie vooral draait om laten zien dat je bepaalde kernwaardes vertegenwoordigt en een oprecht mens of team bent die het beste voor heeft met een ander, duik je bij transparantie een verdieping lager.
Cora Verhagen

Oude pijnen en welkome omhelzingen

Een jaar geleden begon ik met het maken en delen van ontspan animaties, gewoon voor de fun. Lang niet iedereen die ik ken weet dit en dat is helemaal prima. Zaken komen pas tot je wanneer je ervoor open staat om ze te ontvangen. Andersom heb je als maker vaak langere tijd nodig voordat anderen zien en weten wat je doet.
Cora-Verhagen-relaxation-breathing-animation-to-reduce-stressCora Verhagen
, ,

Een momentje ‘calm’ in de storm

Wat zijn we in een onwerkelijke tijd terecht gekomen. Ik hoop van harte dat jij en je geliefden gezond zijn en blijven. Een paar weken voor deze hele situatie begon veranderde ik op m’n site m’n ondertitel in ‘calm vibes in a shifting world’. Hoe bizar dat die shifting world nu opeens heel letterlijk aan de hand is.
Cora Verhagen organically relaxation animationCora Verhagen
,

Express  to connect #8 : Voel eens onderhuids

Veel ondernemers die ik ontmoet zijn multitalenten. Ze hebben moeite met het vinden van een titel en het bepalen van diensten, omdat dit vaak niet makkelijk in hapklare brokken is te vatten.
Cora Verhagen Art - organically relaxation animationCora Verhagen
,

Express to connect #7 : Wees je eigen niche

Afgelopen week betrapte ik mezelf er weer eens op. Ik vertelde tegen iemand dat ik zoek naar mijn plek in de wereld van kunst en design.
Cora Verhagen organically relaxation animationCora Verhagen
,

Express to connect #6 : Hoe wil jij vermenigvuldigen?

Sta er eens bij stil dat onze huidige marketing- en salestechnieken grotendeels zijn gebaseerd op het creëren van schaarste en het drukken op pijnpunten.
Relaxation animationCora Verhagen
,

Express to connect #5 : Gedachte experiment

Leuk gedachte experiment: Land is eindig. De oceaan is dat niet. Hoe zit dat met jou?
Cora-Verhagen-organic-pattern---gold-01Cora Verhagen
,

Express to connect #4 : Neem je patroon onder de loep

Wanneer je niet tevreden bent over bepaalde dingen in je werk of je leven, dan ligt de oorzaak vaak in patronen die we zelf in stand houden.