Meditatieve illustraties

Illustraties die zacht en vriendelijk aanvoelen. De organische lijnen brengen rust en verwijzen naar de behoefte die we als mens hebben om ons met natuurlijke vormen te verbinden.

Stressverlichtende animaties

Geanimeerde kunstvideo’s die in korte tijd de rust in jezelf activeren, zodat je stressvolle situaties onder controle hebt en makkelijker toegang hebt tot je intuïtie, creativiteit en probleemoplossend vermogen.

Muurdesigns

Wandoplossingen op maat voor openbare ruimtes, meditatieruimtes, stilteruimtes, kantooromgevingen of woonruimtes.

You don’t see my art

You see yourself through my art

Cora Verhagen

TERUG NAAR JEZELF

In een wereld die van alle kanten aan je trekt, geloof ik dat het meer dan ooit belangrijk is om terug te keren naar jezelf. Wat beweegt je, hoe wil je leven en welke keuzes heb je daarvoor te maken? Jouw innerlijke wijsheid weet het allang, maar gun je jezelf ook de tijd om haar toe te laten?

De weg hiernaartoe is simpel: zoek de verstilling.

In de verstilling draait het volume van je hoofd omlaag en kun je de stem van je hart beter horen.

Ik help je hiervoor bedding te creëren. Ervaar rust in je hoofd via mijn illustraties, rustgevende animaties en meditaties, zodat jij weer kunt ademen en voelen.

Ik beloof je geen life-changing events, maar wel een opening. En soms is een opening alles wat nodig is als katalysator voor verandering.

ART TO FEEL BETTER

Hallo, ik ben Cora Verhagen, een creatieve ondernemer met een diepe interesse in lichaamsintelligentie en de menselijke psyche. Wat mij fascineert is wat er in je geactiveerd wordt als je in aanraking komt met stilstaand of bewegend beeld.

Zeker wanneer je visueel bent ingesteld, is de toepassing van beeld een geweldig middel om contact te maken met de diepere lagen in jezelf. Art to FEEL better.

Ik kan hier uren over praten en schrijven, maar vooral wil ik je uitnodigen om dit te ervaren.

ademoefening visueel

Art is a personal act of courage, something one human does, that creates change in another.

Art isn’t only a painting. Art is anything that’s creative, personal and passionate.

And great art resonates with the viewer, not only with the creator.

Seth Godin

HOE KAN IK JE HELPEN?

Inspireert mijn werk je? Dan ben ik vast met een reden op je pad ben gekomen. Kom in contact om te zien hoe ik je van dienst kan zijn.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.